Mikä on MyBackMoves?

MyBackMoves -liikkeet on alunperin suunniteltu terapeuttisiksi harjoitteiksi, ja parantumisen tueksi kipupotilaille. MyBackMoves -liikkeiden tavoitteena on saada kehon lihakset hyvään tasapainoon. Hyvällä lihastasapainolla tarkoitetaan sitä, että kehosta saadaan kireät ja jumiutuneet alueet joustaviksi ja liikkuviksi, ja heikot lihakset vahvemmiksi. Kun keho saadaan tasapainoon, usein myös kivut vähenevät olennaisesti.

Tällaisten terapeuttisten liikkeiden tulee olla tarkkaan harkittuja, jotta ne ovat sekä hyödyllisiä että turvallisia. Koska liikkeitä tehdään kotioloissa, on liikkeiden myös oltava selkeitä ja riittävän yksinkertaisia. Näihin seikkoihin kiinnitimme huomioita liikkeitä valitessamme. Syntyi MyBackMoves -sivusto, jossa voit katsella jokaisen liikkeen videolta. Sivustolta voit myös lukea ja kuunnella ohjeet jokaiseen liikkeeseen.

MyBackMoves -sivusto ohjaa sinut oikeanlaisiin liikkeisiin sekä tuki- ja liikuntaelimistön hyvinvoinnin ylläpitämiseksi, että erilaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen selättämiseksi ja ennaltaehkäisemiseksi. Voit tehdä liikkeitä kokonaisvaltaisesti koko keholle, tai kohdistaa ne jollekin tietylle ongelma-alueelle. MyBackMoves -sivustolta löydät täsmäliikkeet niin niska-hartia -seudun, keskiselän, olkapään, alaselän tai polven hyväksi. MyBackMoves liikkeet soveltuvat kaikenikäisille.

MyBackMoves -sivuston on suunnitellut ja liikkeet on sivustoon valinnut tamperelainen, moniammatillinen, tuki- ja liikuntaelinongelmiin sekä kivunhoitoon ja terapeuttiseen harjoitteluun perehtynyt moniammatillinen tiimi, johon kuuluu kiropraktikko, akupunktioterapeutti, pilatesohjaaja, kuntosaliohjaaja Krista Valli, kiropraktikko Anu Härmä-Hietavala, hieroja, sairaanhoitaja, personal trainer Riia Mattila ja pilatesohjaaja, liikunnanohjaaja, personal trainer Minna Kurjenmäki.