Liikkeet, jotka kehosi valitsisi, jos se saisi päättää

 

Keho on vaativa kapistus! Se vaatii päivittäistä huoltoa ja huolenpitoa. Aerobisen kunnon lisäksi keho toivoo venyvyyttä, liikkuvuutta ja vahvuutta. Toisaalta, kehonhuolto on myös palkitsevaa; pieni päivittäinen satsaus kehonhuoltoon tulee sinulle takaisin hyvänä olona, joustavana kehona ja todennäköisesti vähentyneinä kremppoina!

MyBackMoves on kehonhuoltoon suunniteltu ainutlaatuinen kokonaisuus venyvys-, liikkuvuus- ja voimaliikkeitä. MyBackMoves on erinomainen työkalu kehonhuoltoon, jos liikut paljon. Toisaalta, ellet jostain syystä ole harrastanut liikuntaa aikoihin, saat MyBackMoves -liikkeistä hyvän lähdön kehosi hyvinvoinnin palauttamiseen.

MyBackMoves on kokonaisuus yksinkertaisia ja helppoja, mutta viisaita ja tehokkaita liikkeitä. MyBackMoves sopii siis erinomaisesti kehonhuolto-ohjelmaksi ikään ja kuntoon katsomatta.

Olemme kuvanneet noin 70 tärkeintä liikettä tuki- ja liikuntaelimistön hyvinvoinnin kannalta. Löydät MyBackMovesista kehon tärkeimmät venytykset, paljon (erityisesti selkärangan) liikkuvuutta sekä joustavuutta lisääviä liikkeitä sekä tärkeimmät kehon syviä lihaksia vahvistavat liikkeet.

MyBackMoves -palvelusta löydät

  • oikeaoppiset venytykset kehon niihin lihaksiin, joilla on tapana kiristyä (tärkeimpinä rintalihakset sekä lonkankoukistajalihakset)
  • liikkuvuutta lisäävät liikkeet helposti jäykistyviin kehon alueisiin (etenkin alaselkä, rintaranka ja olkapää)
  • voimaa kehoa tukeviin ja kehon hyvää ryhtiä ylläpitäviin ns. syviin lihaksiin (tärkeimpinä pakaralihakset, vatsalihakset ja ns. lapatuki)

Kaikki MyBackMoves -liikkeet ovat tarkasti suunniteltuja terapeuttisia täsmäliikkeitä. Liikkeet ovat selkeitä ja yksinkertaisia, joten voit tehdä niitä loistavasti myös kotioloissa, toimistossa tai vaikkapa hotellihuoneessa. Voit katsella ja toistaa liikkeet helposti video-opastuksen avulla.

MyBackMoves liikkeet soveltuvat kaikenikäisille!

 

Miten MyBackMoves toimii?

1. Osta MyBackMoves, kirjaudu sisään ja valitse tarpeidesi mukaan sinulle sopivimmat ohjelmat tai liikkeet.
2. Toista liikkeitä säännöllisesti ohjaajan turvallisen video-opastuksen avulla.
3. Edistä liikkeiden avulla itse oman kehosi huoltoa ja pidä se kunnossa myös jatkossa.

 

Ketkä ovat MyBackMovesin taustalla?

MyBackMoves -liikkeet on suunnitellut tuki- ja liikuntaelinongelmiin sekä kivunhoitoon ja terapeuttiseen harjoitteluun perehtynyt moniammatillinen tiimi. Liikkeet on suunniteltu pitkän kokemuksen perusteella ja testattu toimiviksi käytännössä.

Tiimiimme kuuluvat kiropraktikko, akupunktioterapeutti, pilatesohjaaja, kuntosaliohjaaja Krista Valli, kiropraktikot Jaakko Valli ja Anu Härmä-Hietavala, hieroja, sairaanhoitaja, personal trainer Riia Mattila, pilatesohjaaja, liikunnanohjaaja, personal trainer Minna Kurjenmäki ja ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Tiina Tanskanen.