Toimitusehdot

Voimassa 01.03.2018 alkaen

 

Yleistä verkkokaupasta

Tuotteita myy Creative Health Oy (Y-tunnus 2185529-4). Tuotteita myydään täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen sekä EU-alueelle. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja mahdollisten toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetistä osoitteessa www.mybackmoves.com

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, mahdolliset toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä sillä hetkellä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet viitenumeron ja laskun loppusumman. Jos tilausvahvistus ei tule 10 minuutissa, tarkista ensin roskapostikansio. Jos et saa kuittia, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Voit tarkastaa tilauksesi sisällön myös sivuillamme löytyvän käyttäjätilin alta.

Maksutavat ja maksupalvelutarjoaja

Tuotteet ja mahdolliset toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Maksaminen tapahtuu Checkout Oyj:n maksupalvelun kautta. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Heillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää. Lue lisää www.checkout.fi

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti. Maksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella oman pankkisi sivustolla eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin..

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Toimitusaika

Tuotteet ovat digitaalisia tuotteita, joiden käyttöön tunnus aktivoidaan heti maksun jälkeen.

Jos tuote on fyysinen, lähetettävä tuote, kerrotaan toimitusaika tuotteen yhteydessä.

Toimituskulut ja toimitustapa

Tuotteet ovat digitaalisia tuotteita, joilla ei ole toimituskuluja. Jos tuote on fyysinen, ilmoitetaan mahdolliset toimituskulut kassalla.

Vaihto- ja palautus

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Mahdollinen takuu ilmoitetaan tuotekohtaisesti.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: tilausvahvistuksen numero sekä pankkitilinumerosi

Palautusosoite: asiakaspalvelu@mybackmoves.com

Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta osta yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@mybackmoves.com

Tuotteeseen tai sen käyttöön sekä toimituksiin liittyvistä ongelmista tulee ilmoittaa viipymättä asiakaspalveluun asiakaspalvelu@mybackmoves.com.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Creative Health Oy käsittelee asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.